Ajankohtaista: Näytöt koronaepidemian ja erityistilanteen aikana

Digimaailman työkaluista ja viimeisistä järjestelmistä huolimatta, vain paikan päällä tutustuminen kohteeseen antaa yleensä sen 100% varmuuden siitä, että kohde on juuri sitä, mistä on unelmoinut ja mihin haluaa muuttaa.

Koronaepidemian ja erityistilanteen aikana olette tervetulleita tutustumaan meidän kohteisiin myös paikan päälle. Vaikka panostamme yhä enemmän markkinointimateriaaliin ja sitä laatiessa pidämme mielessä, että yksityiskohtien esilletuominen jää mitä enenevässä määrin meidän vastuulle, nyt kun asiakas ei välttämättä voi niihin tutustua samalla ajalla kohteessa kuten ennen poikkeustilaa. Digimaailman työkaluista ja viimeisistä järjestelmistä huolimatta, vain paikan päällä tutustuminen kohteeseen antaa sen 100% varmuuden siitä, että kohde on juuri sitä, mistä on unelmoinut ja mihin haluaa muuttaa. Näin ollen, esittelemme mielellämme sekä myynti- että vuokrakohteitamme, erityissääntöjä noudattaen.

Yksityisesittelyiden yhteydessä noudatamme suurinta huolellisuutta ja vastuullisuutta. Ensinnäkin, tapaamme asiakkaitamme vain jos olemme täysin terveitä ja oireettomia. Muutoinkin kuin tapaamistemme yhteydessä noudatamme vastuullista sosiaalista käyttäytymistä ja vältämme turhia kontakteja, niin työssä että privaatisti.

Esittelemme aina asunnon tai kiinteistön yksityisesti. Meillä on muovikäsineet ja käsidesifiointiainetta mukana sekä asiakkaamme että omaan käyttöön. Pidämme asiakkaisiimme etäisyyttä ja pyrimme siihen, että emme vietä turhaa aikaa kohteessa. Lisätietoja annamme puhelimitse ja kirjallisesti ja esittelemme myös kohteitamme videolinkin välityksellä.

Tervetuloa sopimaan kanssamme esittelystä!