Unelmasta kodiksi

Oikotie Asunnot julkaisi 15.4.2020 kiinteistönvälitysalan ammattilaisille suunnatun artikkelin otiskolla "Oikotie vauhdittaa asuntokauppaa ostotoimeksiantojen avulla". Oikotielle on siis julkaistu ostotoimeksianto osio "Ostoilmoitukset" jota kautta voi markkinoida asuntohakuja. Tämä on alalla paljon odotettu uudistus, kiitos Oikotielle tästä uudesta toiminnosta!

Mikäli etsit jotain erityistä, tietyltä alueelta tai haluat muuten vain ulkoistaa sopivan kohteen löytämisen, on ostotoimeksianto loistava vaihtoehto. Ostotoimeksianto mahdollistaa sen, että voimme välitysliikkeenä markkinoida että asiakkaamme etsii tietyntyyppistä kohdetta tietyltä alueelta. Haku voi olla juuri niin suppea tai laaja kuin toivot. Ostotoimeksianto tehdään aina kirjallisena. Ilman kirjallista ostotoimeksiantoa emme voi välitysliikkeenä markkinoida hakua. Ostotoimeksianto toimii parhaiten silloin kun se johtaa hiljaisessa myynnissä tai myyntiä harkitsevien asunnon- tai kiinteistönomistajien aktivoimiseen, jolloin juuri se täydellinen kohde ilmoitetaan myytäväksi. Ilman ostotoimeksiantoa ja tämän markkinointia, ei omistaja välttämättä viitsi lähteä myymään. Mikäli sopivaa kohdetta ei löydy, ei tästä hankkeesta myöskään koidu kuluja toimeksiantajalle.

Mikäli haluat kuulla tästä vaihtoehdosta enemmän, ole yhteydessä niin katsomme yhdessä voisiko tämä olla mielenkiintoinen vaihtoehto uuden kohteen löytämiselle.