Pikkulinnut laulavat...

Joskus voi olla sellainen tilanne että ei halua omaa kotia, mökkiä tai muuta myynti- tai vuokrakohdetta julkisesti esille vaikka siitä olisikin valmis luopumaan. Hiljainen myynti tai vuokraus on tässä oiva vaihtoehto, jolloin kohde ilmoitetaan markkinoille, mutta niin ettei se ole tunnistettavissa. Markkinoinnissa kerrotaan vain olennaisimmat asiat niin että mahdollinen ostaja tai vuokralainen tietää että tämän tyyppinen kohde on tarjolla ja siitä saa sitten lisätietoja pyydettäessä.

Hiljaisessa myynnissä sovitaan pelisäännöt tarkkaan toimeksiantajan kanssa. Välittäjinä kunnioitamme 100% toimeksiantajan toiveita siitä mitä tietoja luovutetaan, kenelle ja milloin. Luottamus on meille tässä - niin kuin kaikessa muussa toiminnassamme - ensisijaisen tärkeää.

Ota yhteyttä ja kysy tästä vaihtoehdosta lisää! Meillä on vuosien varrelta hyviä kokemuksia tämän tyyppisistä toimeksiannoista, joissa myös haastavat ja erittäin arvokkaat kohteet ovat löytäneet onnellisen ostajan nopeasti vaikka ei kohdetietoja olla juurikaan levitetty julkisesti.