MYYTY: Pakila, Miilupolku 4

Laatua ja eleganssia huokuva valkoinen v.2001 rakennettu Lammin kivitalo kauniilla, suojaisalla, tasaisella ja hyvin hoidetulla puutarhapihalla. Tunnelma on kuin Etelä-Euroopan aurinkoisissa ja kukkivissa maisemissa - ulkouima-allas pihalle eivätkä matkustusrajoitukset juurikaan enää harmita.

Tämä kokonaisuus on loistava edustuskäyttöön ja on samalla myös koti: kaikki yksityiskohdat ovat mietitty ja toteutettu niin, että eläminen ja asuminen on mahdollisimman vaivatonta ja toimivaa.

Rakennus ja sisätilat ovat hyvässä kunnossa ja talo on täysin muuttovalmis. Ajaton, suuren maailman sisustustyyli ja materiaalivalinnat luo yleellisen, kauniin ilmeen.

Pakila on arvostettu ja suosittu asuinalue hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kehä I vie maamme pääväylille ja myös lentokentälle on vain n. 10 km ajomatka. Päivittäispalvelut löytyvät kävelymatkan päässä. Alueella on myös suosittuja kouluja, golf-kenttä sekä muutenkin upeat ulkoilu- ja urheilupuitteet.

Ota yhteyttä meihin niin sovitaan yksityisesittelystä kun sinulle sopii. Myyntiä hoitavat Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331 ja Helen Wrede / helen@birdslkv.fi / +358 400 508384.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!