MYYTY: Kallio, Hakaniemi, Hämeentie 10 A

Tästä ylimmän 7. kerroksen kulmahuoneistosta avautuvat odottamattomat näköalat kaupungin kattojen ylle: kirkkaan valkoisena loistaa Tuomiokirkon torni, lähempänä näkyy kaunis Hakaniemen halli sekä alueen maamerkkinä tunnettu Ympyrätalo. Aikaisemmin kovin ruuhkaisa Hämeentie on valmistuttuaan muuttunut kauniiksi kaupunkibulevardiksi. Kaakossa näkyy Siltavuorensalmen ja Tervasaaren taustalla Katajanokan rannalla loikoilevat jäänmurtajamme. Pimeän tullen muodostavat kaupungin valot viihtyisän valonäytöksen, jota kelpaa nojatuolistaan ihailla.

Huoneisto on kokenut täyden peruskorjauksen ja remontin v. 2019, jolloin vanhan talon tunnelmaa kunnioittaen ollaan entisöity esimerkiksi vanhoja ovia, komeroita ja kattokoristeita. Muutoin asuntoa on uusittu lattiasta kattoon (mukaanlukien huoneiston sähköt ja putket), käyttäen laadukkaita, luonnonmukaisia ja hengittäviä materiaaleja. Aidon materiaalin luoman hengen aistii heti jo oven suussa.

Tässä kohteessa on kaikki se mitä kaupunkiasunnoltaan suinkaan voi toivoa: hissitalon ylin kerros, valoa tulvivat huoneet, upeat näkymät jopa merelle, toimiva takka, sauna, kaksi wc:tä, makuuhuone jonka yhteydessä järkevästi toteutettu vaatehuone, työhuone/vierashuone/toinen makuuhuone ja tarpeen vaatiessa saa helposti vielä toteutettua kolmannen makuuhuoneen: olohuone on yhdistetty kahdesta huoneesta ja saa siis palautettua kahdeksi.

Huoneiston yhteydessä on myös toinen uloskäynti, joka johtaa pihan puoleiseen porraskäytävään. Harvinaisesti kyllä, myös tässä porraskäytävässä on hissi. Samalla on kulku parvekkeelle joka virallisesti on yhtiön tuuletusparveke, mutta käytännössä siihen on vain ko. huoneiston asukkailla pääsy. Parveketta kaipaavalle on siis myös tämä asia kohdallaan. Auton saa sijoitettua vastapäätä olevaan pysäköintihalliin jossa taloyhtiöllä on sopimuspaikoitus.

Taloyhtiö on velaton ja erittäin hyvin hoidettu. Alue on kehittynyt yhdeksi Helsingin arvostetuimmiksi, jossa on loistavat, monipuoliset palvelut, kauniit puistot ja rantareitit, mitä parhain kulttuuritarjonta sekä ulkoilumaastot. Parempia liikenneyhteyksiä saa myös etsiä.

Tämä on nähtävä. Suurella ilolla ja ylpeydellä näytän tämän upean huoneiston Sinulle kun Sinulle sopii. Yksityisnäytöstä voi sopia kanssani ja lisätietoja pyytää ottamalla minuun yhteyttä: linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331 / Linda Salonius-Pasternak.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!