MYYTY: Punavuori, Albertinkatu 19 B

Tyylillä ja sydämellä suunniteltu ja remontoitu asunto nyt myynnissä suositussa Punavuoressa. Elegantin v. 1907 valmistuneen jugendtalon toisessa kerroksessa sijaitseva koti on moderni kokonaisuus jossa ihastuttavat myös alkuperäiset elementit: kaakeliuuni, avotakka, huikea huonekorkeus, leveät ikkunalaudat sekä rakkaudella kunnostetut vanhat peilipuuovet. Huoneistossa on selkeä läpitalon pohjaratkaisu ja isot huoneet ja ikkunat luovat valoisan ja avaran tunnelman. Pohjaratkaisu mahdollistaa sen, että huonejakoa voi tarvittaessa muuttaa isommankin perheen tarpeisiin.

Asunto Oy Albertinkatu 19 on Gustav Estlanderin suunnittelema rakennus joka on valmistunut vuonna 1907. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja suuret peruskorjaukset ovat pääosin takanapäin. Taloyhtiössä on myös viihtyisä sisäpiha, missä voi kesällä viettää aikaa. Kiinteistön sijainti on erinomainen ja kaikki keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä, samoin kuin kaunis Sinebrychoffin puisto ja merenranta. Tämä kohta Albertinkatua on rauhallinen ja päiväkodit ja koulut ovat turvallisen kävelymatkan päässä. Taloyhtiö omistaa liikehuoneistoja sekä asuntoja joista kertyy vuokratuottoja yhtiölle.

Myyntiä hoitaa Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331.

Ota yhteyttä ja sovi kanssamme yksityisnäytöstä kun sinulle sopii.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!