MYYTY: Kalajärvi, Järvensivu 1

Kalajärvi on Pohjois-Espoon aluekeskus, joka sijaitsee luonnonkauniiden metsä- ja järvimaisemien ympäröimänä n. 25 km päässä Helsingin ydinkeskustasta. Loistavat ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, kuten muun muassa alle 5 km säteellä Serenan laskettelurinteet sekä vesipuisto ja Ringside Golf, laajat peruspalvelut ja hyvät liikenneyhteydet. Koulu, päiväkoti ja laajat peruspalvelut vieressä - loistava asuinpaikka rauhallista ja luonnonläheistä elämää arvostavalle.

Aktiivinen Kalajärvi-seura (https://www.kalajarvi.org/) järjestää ohjelmia alueen asukkaille sekä on aktiivisesti mukana alueen kehityksessä. Kalajärven alue on osittain asemakaavoitettu ja osittain vielä yleiskaava-aluetta jota kehitetään. Nyt myynnissä oleva tila on asemakaava-alueella. Lähivuosina valmistuu uusi koulukeskus johon suunnitellaan myös laajat harrastetilat. Tämä koulukeskus on turvallisen ja lyhyen kävelymatkan päässä nyt myynnissä olevasta tilasta.

Myyntiä hoitavat Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331 ja Helen Wrede / helen@birdslkv.fi / +358 400 50 8384.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!