MYYTY: Maunula, Suursuontie 8 E

Hyvien palveluiden ja loistavien liikenneyhteyksien varrella oleva heti vapaa, viihtyisä parvekkeellinen huoneisto. Hyvin hoidettu taloyhtiö jossa kaikki suuremmat korjaukset ovat takanapäin. Tilava aurinkoinen parveke etelään, josta esteettömät näkymät piha-alueen yli. Huoneisto on erittäin siististi pidetty ja raikas, kylpyhuone uusittu linjasaneerauksen yhteydessä muutama vuosi sitten. Keittiö on varustukseltaan vaatimaton, vaikkakin kaapistot siistit: ruoanlaittoa harrastavalle keittiön päivittäminen voi olla paikallaan, muutoin asunto on täysin muuttovalmis.

Maunula on rauhallinen asuinalue keskuspuiston pohjoispään laidalla. Ulkoilua ja liikuntaa harrastavalle tarjoaa tämä alue loistavat puitteet: Pirkkolan liikuntapuisto ja upeat lenkki- ja hiihtomaastot lähellä.

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset: Raide-Jokerin pysäkille on n. 200 m. Raide-Jokeri on Espoon Keilaniemen ja Helsingin Itäkeskuksen välille rakenteilla oleva noin 25 kilometriä pitkä pikaraitiotie jonka on määrä valmistua v. 2024 mennessä. Lentokentälle ajat vartissa ja kehä I on n. kilometrin päässä. Päivittäispalvelut löytyvät kävelyetäisyydellä.

Ota yhteyttä niin sovitaan yksityisesittelystä kun sinulle sopii. Myyntiä hoitavat Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331 ja Helen Wrede / helen@birdslkv.fi / +358 400 508384.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!