MYYTY: Ullanlinna, Tarkk'ampujankatu 3 B

Tunnelmallinen, hissitalon neljännen kerroksen läpitalon päätyhuoneisto, jossa tarvittaessa, pienellä muutoksella, kolme makuuhuonetta nykyisen kahden sijaan. Avara ja valoisa olohuone, joka halki talon yhdistyy ruokailutilaan. Kaikki huoneet ovat tilavia, niin myös vastikään linjasaneerauksen yhteydessä uusittu kylpyhuone. Kauniit autenttiset parkettilattiat. Asunnossa on kaksi sisäänkäyntiä; pääsisäänkäynti Tarkk'ampujan kadun puolelta, keittiöovi johtaa hissilliseen rappukäytävään josta pääsy sekä taloyhtiön sisäpihalle että Korkeavuorenkadulle.

Tämä koti sijaitsee Ullanlinnan paraatipaikalla, Korkeavuorenkadun ja Tarkk'ampujankadun kulmassa, loistavien julkisten liikenneyhteyksien varrella, jossa kivijalkojen pikkuputiikit, kahvilat ja ravintolat huokuvat Ullanlinnan lämminhenkistä kaupunkitunnelmaa. Ydinkeskustaan on kymmenen minuutin kävelymatka. Vieressä myös puistoja ja leikkialueita sekä ulkoilureittejä, kuten meren rantaa pitkin Kaivopuiston ja Eiran läpi.

Peruskorjattu yhtiö jossa alhainen vastike. Yhtiö omistaa liiketiloja, varastoja sekä asuinhuoneiston joista kertyy vuokratuottoja.

Ota yhteyttä niin sovitaan yksityisesittelystä kun sinulle sopii. Myyntiä hoitavat Helen Wrede / helen@birdslkv.fi / +358 400 508384 ja Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!