MYYTY: Ullanlinna, Kaartinkaupunki, Kasarmikatu 20 C

Muutaman minuutin kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustan sykkeestä, sijaitsee tämä vuonna 1896 rakennettu, nykyään taloyhtiön sisäpihan rauhassa oleva karkki. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta, alue on rauhallinen kauniiden puistojen laidalla ja meren läheisyydessä. Upeat ulkoilureitit ja ranta ulottuvillasi. Ullanlinnan ihastuttava tunnelma: kivijalkaliikkeet, kahvilat, ravintolat ja kaikki peruspalvelut lähellä. Täällä pystyt nauttimaan elämästäsi siirtymättä kotikulmiltasi yhtään mihinkään!

Loistavasti hoidettu taloyhtiö, jossa kaikki merkittävät korjaukset takanapäin. Yhtiöllä omaisuutta josta vuokratuottoja, erittäin kauniisti hoidettu pihapiiri ja kivat yhteiset tilat kuten pihan oleskelualue jossa grilli ja istutuksia. Suloinen saunaosasto, jossa myös pesutupa ja mankeli.

Tässä puutalon yläkerrassa sijaitsevassa kauniissa kodissa on kolme koristeellista kakluunia, joista kaksi on toiminnassa. Huoneisto on persoonallisesti, erittäin tyylikkäästi laitettu - tavalla joka sopii talon henkeen täydellisesti. Makuuhuoneen ikkunan ulkopuolella avautuu satumainen puutarhapiha, joka kiertää tämän vanhan puurakennuksen. Tämä on koti johon yksinkertaisesti ihastuu ensisilmäyksellä!

Ota yhteyttä niin sovitaan yksityisesittelystä kun sinulle sopii. Myyntiä hoitavat Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331 ja Helen Wrede / helen@birdslkv.fi / +358 400 508384.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!