MYYTY: Kulloo, Kulloon kartanon tie 130

Tämä Porvoon Kulloon alueella sijaitseva yhden hehtaarin määräala rakennuksineen, voi olla sinun jo ennen kuin kesä edes virallisesti alkaa! Tässä saaristokohteessa on päärakennus, joka on rekisteröity omakotitalona ja on yli satavuotias hieno hirsirakennus, joka on siirretty nykyiselle sijainnilleen 1970-luvulla. Vesikatto on uusittu viime kesänä (2020). Kaikki pinnat ovat maalattu ja keittiössä on tunnelmallinen puuhella. Tuvassa on takka. Makuualkovi on sijoitettu rakennuksen pohjoispäähän. Ruhtinaallinen kattokorkeus tuo tilan tuntua. Sähköliittymä on, muita mukavuuksia ei.

Ympäristö on monipuolinen ja rantaviivaa on etelästä länteen. Pihapiiriin kuuluu myös saunarakennus jossa on ns. kesähuone, ihastuttava venevaja ja ulkohuussi jonka yhteydessä myös varasto. Kaikki piharakennukset vaativat kunnostamista.

Naapureille ei ole suoraa näköyhteyttä, kuitenkin golfharrastajan iloksi löytyy Kullo Golf nyt muodostettavan määräalan takana. Sköldvikin läheisyydellä on vaikutusta esimerkiksi sev-merkinnän kautta. Kysy tästä lisää välittäjältä.


Myyntiä hoitaa Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi.fi / +358 45 201 4331.

Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi!

Betjäning även på svenska! Service also in English!


*********************

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviointikäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!