MYYTY: Hermanni, Eläinlääkärinkatu 7 B

Uudenkarhea design kohtaa maalaisidylliä: ihastuttavalla alueella sijaitseva laatua huokuva taloyhtiö, jossa asumismukavuuteen panostetaan. Hyvät ja monipuoliset säilytystilat, pesutupa, autotalli sekä hieno saunaosasto kattoterasseilla ja kerhohuoneella. Maltillinen vastike ja oma tontti. Kävelyetäisyydellä kauppakeskus Redi sekä Teurastamon lukuisat kahvilat ja ravintolat, puistoja ja puutarhoja, lenkkipolut ja meri.

Tämä hissitalon 4. kerroksen huoneisto on yhtiöjärjestyksen mukaan kolmio, mutta on avattu jo heti rakennusvaiheessa avaraksi kaksioksi. Tarvittaessa voi huoneiston helposti muuttaa takaisin alkuperäisen pohjasuunnitelman mukaiseksi kokonaisuudeksi. Huoneiston kaikki seinäpinnat ovat maalattu 2019 ja samalla on kylpyhuoneeseen asennettu näyttävät Hietakarin suihkuseinät. Upea, tilava lasitettu terassiparveke lounaaseen. Tähän kotiin ihastuu ensisilmäyksellä!

Ota yhteyttä niin sovitaan yksityisesittely kun sinulle sopii. Myyntiä hoitavat Helen Wrede / helen@birdslkv.fi / +358 400 508384 ja Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!