MYYTY: Kaitaa, Ankeriaankuja 2 A

Rauhallisella ja suositulla Kaitaan pientaloalueella, metsän helmassa ja lyhyen kävelymatkan päässä merenrannasta, kouluista, palveluista sekä pian valmistuvasta Länsimetron Kaitaan pysäkistä, sijaitsee tämä valtavan oman pihan ympäröimä kaunis ja kodikas paritalon puolikas. Muuttovalmis koti 1,5 tasossa, jossa harvinaisen hyvin mietitty pohjaratkaisu niin arkeen kuin juhlaankin. Neljän makuuhuoneen kokonaisuus, jossa kaksi v. 2006 ja 2011 uusittua kylpyhuonetta. Tilava erillinen keittiö, josta kulku aurinkoiselle avoterassille. Olohuoneen ja ruokailutilan jatkeena on lasitettu iso terassialue, josta näkymät nurmipihalle sekä kiinteistön takana avautuvalle metsäalueelle. Aurinkoinen ja tasainen tontti, jossa on tilaa touhuta ja oleskella.

Kuntotarkastus (Raksystems) tehty toukokuussa 2021.

Ota yhteyttä niin sovitaan yksityisesittelystä kun sinulle sopii. Myyntiä hoitavat Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331 ja Helen Wrede / helen@birdslkv.fi / +358 400 508384.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!