MYYTY: Punavuori, Uudenmaankatu 4-6

Tyylikäs, laadukas ja valoisa, saunallinen huippukaksio ydinkeskustassa. Vastikkeeton yhtiö, jossa suuret korjaukset pääosin takanapäin. Taloyhtiön korjaukset ovat myös pääsääntöisesti katettu vuokratuloilla, eli vastike on pysynyt nollassa myös peruskorjausten aikana ja jälkeen. Vuonna 2008 täysin uusittu läpitalon huoneisto, hissitalon toisessa kerroksessa. Äänieristetyt erikoisikkunat ja -ovet, josta syystä asunto on hiljainen ja rauhallinen keskeisestä sijainnistaan huolimatta. Taloyhtiöllä on autopaikkoja sisäpihalla sekä korttelin päässä olevassa pysäköintihallissa. Kaikki ydinkeskustan palvelut ulottuvillasi. Julkisen liikenteen pysäkit lähellä.

Lisätiedot ja yksityisnäyttökyselyt: Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331 tai Helen Wrede / helen@birdslkv.fi / +358 400 50 8384.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!