MYYTY: Kauniainen, Laaksotie 2 B

Rivitalon päätyhuoneisto erittäin rauhallisen tien laidalla, kuitenkin vain kivenheiton päässä kauppakeskus Granista sekä Kauniaisten juna-asemasta. Oman suojaisan pihan lisäksi yhtiöllä on upea piha-alue jossa on tilaa touhuta ja nauttia. Taloyhtiö on muutama vuosi sitten siirtynyt maalämpöön, kesällä 2019 on yhtiössä tehty viemärisaneeraus. Muutenkin on hyvin ylläpidetty kokonaisuus jossa asukkaat todella viihtyvät.

Huoneistossa on tällä hetkellä neljä makuuhuonetta, iso erillinen keittiö sekä avara olohuone suurilla ikkunoilla ja valtavalla parvekkella. Alakerrassa on parin makuuhuoneen lisäksi sauna- ja pesutilat sekä esimerkiksi arkiolohuoneena toimiva tila, jonka alle on jätetty uima-allas mikäli haluaisi sen ottaa uudelleen käyttöön. Uima-allas palvelee tällä hetkellä hyvänä säilytystilana. Kaksi kyplyhuonetta joista toisessa on amme.

Tämä kyseinen huoneisto sijaitsee taloyhtiön kahdesta rakennuksesta taaimmaisella rivillä. Asunto on keskellä rauhallista ja turvalllista pihapiiriä, oivallinen ympäristö perheen pienimpiä ajatellen.

Kuntotarkastus tehty helmikuussa 2020.

Sovi kanssamme yksityisnäytöstä kun sinulle sopii. Lämpimästi tervetuloa!

Myyntiä hoitaa Linda Salonius-Pasternak / linda@birdlkv.fi / +358 45 201 4331.

*******

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!