MYYTY: Helsinki, Punavuori, Fredrikinkatu 27 A

Tämän huoneiston kaikki neliöt ovat hyödynnetty, minkä ansiosta asunto tuntuu neliöitään suuremmalta. Avaruutta lisää vielä yli kolmemetrinen huonekorkeus ja läpitalon valoisuus sekä laajat ikkunapinnat. Aamupäivällä valoa tulvii keittiön puolelta jossa puistomaiset sisäpihanäkymät rauhoittavat mieltä. Iltapäivällä aurinko paistaa talojen välistä ja yli, Fredrikinkadun puolelta. Asunto on remontoitu kauttaaltaan muutama vuosi sitten, käyttäen laadukkaita materiaaleja. Pienet yksityiskohdat on remontissa otettu huomioon säilyttäen talon rakennusajan hengen. Huoneet ovat sopusuhtaisia ja nykyisen ruokasalin voi halutessaan myös palauttaa kolmanneksi makuuhuoneeksi ilman että asunto menettäisi siinä charminsa.

Hiljattain uusitun Iso Roobertinkadun kävelykatu on ympäristönä viihtyisä asuinalue kahviloineen ja pikkuputiikkeineen. Asunto on keskeisestä sijainnistaan huolimatta rauhallinen ja lähistöllä on runsaasti puistoja (Sinebrychoffin puisto, Kaivopuisto, Eiran ranta jne.) sekä päiväkoteja että kouluja. Loistavat julkisen liikenteen yhteydet.

Ota yhteyttä ja sovi kanssamme yksityisnäytöstä kun sinulle sopii.

Myyntiä hoitaa Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331.

*******

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!