MYYTY: Espoo, Haukitie 8 B

Todellinen Helmi - omaa rauhaa ja muuttovalmista, edustavaa kotia etsivälle! Hyvin hoidettu yhtiö jossa kaikki peruskorjaukset takanapäin. Yhdessä tasossa oleva valoisan atriumpihan ympäri avautuva, tyylikäs, kaunis koti. Toimiva pohjaratkaisu niin perheelle kuin edustukseenkin.

Kylpyhuoneet, sauna ja kodinhoitohuone ovat v. 2018 kauttaaltan uusittu linjasaneerauksen yhteydessä. Lopputulos on laadukas, ajattoman moderni ja käytännöllinen. Makuuhuoneita on tällä hetkellä kolme, mutta pienellä muutoksella saa toteutettua vielä neljännen. Avara ja tunnelmallinen olohuone jossa avotakka. Olohuoneesta on lasiseinällä jaettu osa tilavaksi ruokailusaliksi. Erillinen keittiö jonka yhteydessä arkiruokailutila.

Tämän päätyhuoneiston keskellä oleva piha-alue on aurinkoinen ja suojaisa. Tunnelmaa lisää vielä ulkotakka. Takoista puheen ollen, tämä huoneisto löytyy esiteltynä myös Avotakka -lehdessä!

Huoneiston yhteydessä oleva 65 m2 askartelutila taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Siinä on aikoinaan ollut uima-allas joka on kuitenkin poistettu käytöstä. Tähän voit sijoittaa esimerkiksi kuntosalin, työtilan, varastotilan, arkiolohuoneen tai lasten oman paratiisin. Tilaan on oma sisäänkäynti mikä tuo joustavuutta tilan käytölle.

Taloyhtiössä on autotalleja sekä pihapysäköintipaikkoja. Tämän huoneiston yhteydessä onkin mahdollista ostaa autotalliosake itselleen. Haukilahden ostoskeskus, ranta, paviljonki ja kahvila ovat kaikki lähellä. Sijainti on loistava.

Myyntiä hoitaa Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331.

***********
Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!