MYYTY: Leksvall, Harabastuntie 141

Tyylipuhdasta eleganssia huokuva v. 2009 rakennettu kokonaisuus 7 km matkan päässä Tammisaaren keskustasta ja 2 km päässä merenrannasta. Runsaan hehtaarin omalla alueella on tilaa touhuta ja harrastaa. Naapureita ei ole myöskään näköetäisyydellä. Tasainen maasto, pelto- ja metsämaisemat. Ympäröivä metsä luo tuulensuojan ja aurinko lämmittää kivasti suurille terasseille. Turvallinen ympäristö perheen pienimmille joille on myös rakennettu leikkialue jossa kiipeilytelineet ja leikkimökki. Tasaiselle tontille voit vaikka rakentaa ulkouima-altaan jossa kelpaa viettää leppoisia kesäpäiviä perheen ja ystävien seurassa.

Valkoinen klassisen kaunis kahden kerroksen kivitalo jossa selkeä pohjaratkaisu. Makuuhuoneita on nykyitilassa neljä. Tilava keittiö jonka yhteydessä ruokailutila. Suurelle terassille avautuvat pariovet alakerran huoneista. Lämmin autotalli varastoineen. Kustannustehokas maalämpö, A-energialuokka, oma porakaivo. Edulliset asuinkustanukset ja huoletonta ylläpitoa.

Tammisaaressa on laajat peruspalvelut, päiväkodit ja koulut. Tammisaari on viihtyisä ja elävä paikkakunta vuoden ympäri. Helsinkiin on runsaan tunnin ajomatka. Suosittuun Hankoon on puolen tunnin ajomatka.

Vain yksityisnäyttöjä.

Myyntiä hoitaa Linda Salonius-Pasternak / linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!