MYYTY: Ullanlinna, Jääkärinkatu 6b

Hyvällä maulla remontoitu kolmio erittäin toimivalla pohjaratkaisulla. Rauhallinen pihapiiri ja kauniit näkymät. Huoneistossa on säilytetty paljon alkuperäistä tunnelmaa ja pintaa ja yhdistetty remontissa uuteen ja raikkaaseen.

Tämä uniikki huoneisto sijaitsee yhdessä harvoista Helsingin keskusta-alueella säilyneistä puutaloista. Rakennusmestari Elia Heikelin ja arkkitehti Selim A. Lindqvist puinen piharakennus edustaa Ullanlinnan rakennuskannan historiallista kerroksellisuutta. Kivirakenteisessa pohjakerroksessa on toiminut makkaratehdas. Nykyisin talossa on asuntoja ja työhuoneita. Taloyhtiö on erittäin hyvin hallinnoitu ja hoidettu. Tästä ei juurikaan mikään puutu!

Parempaa sijaintia saa myös hakea: kaikki peruspalvelut löytyvät kävelyetäisyydellä kuten myös lukuisat julkiset kulkuvälineet. Ydinkeskustaan on matkaa vain kilometrin verran. Tässä kodissa on elämänlaatu kohdallaan!

Lisätiedot ja yksityisesittelyvaraukset: linda@birdslkv.fi / +358 45 201 4331. Myyntiä hoitaa Linda Salonius-Pasternak

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!