Tiimi

Linda & Helen on energinen, positiivinen ja periksiantamaton kaksikko. Molemmat rakastavat työskennellä ihmisten parissa ja ovat korkeakoulun suorittaneita, kielitaitoisia, yrittäjätaustaisia kiinteistöalan konkareita.

- Kiinteistönvälitys on elämäntapa, joka on meille molemmille luontevaa. Olemme onnekkaita kun saamme työskennellä ympäristössä johon on joka päivä yhtä mukava tulla. Meillä on hauskaa yhdessä - ja se näkyy myös positiivisesti työssämme!

Kerromme tässä alla mitä arvostamme toisissamme kiinteistönvälitysalan ammattilaisina:

Hyvä yhteinen tuttavamme yhdisti minut ja Lindan syksyllä 2019: hänen mielestään me voisimme Lindan kanssa olla hyvä työpari. Olin juuri palannut Suomeen ulkomailta, jossa asuin viimeiset 20 vuotta. Ulkomailla työskentelin pankki- ja kiinteistöalalla. Minulla oli myös oma tuontiyritys UK:ssa, olen yrittäjähenkinen myös minä.

Arvostan Lindassa hänen asiantuntemusta sekä rehellisyyttä, niin yksityishenkilönä kuin välitystyössään. Hänellä on uskomaton kyky ja uskallus selvittää asioita sekä pysyä absoluuttisessa faktassa myös silloin kun oma taloudellinen intressi on vaakalaudalla. Tämä ei ole kaikille itsestäänselvyys, mutta Lindalle se on. Tämä on yksi Lindan vahvuuksia. Lindalla on myös loputon kapasiteetti vaikeassakin neuvottelutilanteessa löytää energiaa esittää selkeitä lukuja ja faktoja, entistä enemmän teknisiä tietoja sekä ratkaisuja ja vie näin lopulta kaupan maaliin. Linda ymmärtää mitä tarvitaan jotta kaikki osapuolet pystyvät tekemään faktapohjaisia päätöksiä. Lindan palvelualttius ei tunne rajoja.
 
Linda on erittäin taiteellisesti lahjakas ja tämä ilmenee muun muassa kun suunnittelemme myyntimateriaalejamme. On turvallista tietää 100% varmuudella että Linda hoitaa kaiken visualisen tyylillä ja tarkkuudella.
 
On inspiroivaa ja hauskaa työskennellä Lindan kanssa. Hän on aina valmis jakamaan tietämystään ja kokemustaan. Yrittäjänä on pakko uskaltaa, satsata ja ennen kaikkea - toimia. Tämä on Lindalle itsestäänselvyys, siksi meillä ei ikinä ole tylsää päivää toimistolla! Meidän päivät täyttyvät haasteilla, ratkaisuilla ja nauramme todella paljon!

Yhteinen tuttavamme oli oikeassa: olemme erittäin hyvä tiimi, sillä kunnioitamme ja arvostamme toisiamme ja aidosti välitämme toisistamme, asiakkaistamme sekä yhteisestä menestyksestämme.

Siksi olen valinnut työskennellä Lindan kanssa.
Näin Helen kertoo Lindasta:
Hyvä yhteinen tuttavamme yhdisti minut ja Lindan syksyllä 2019: hänen mielestään me voisimme Lindan kanssa olla hyvä työpari. Olin juuri palannut Suomeen ulkomailta, jossa asuin viimeiset 20 vuotta. Ulkomailla työskentelin pankki- ja kiinteistöalalla. Minulla oli myös oma tuontiyritys UK:ssa, olen yrittäjähenkinen myös minä. Arvostan Lindassa hänen asiantuntemusta sekä rehellisyyttä, niin yksityishenkilönä kuin välitystyössään. Hänellä on uskomaton kyky ja uskallus selvittää asioita sekä pysyä absoluuttisessa faktassa myös silloin kun oma taloudellinen intressi on vaakalaudalla. Tämä ei ole kaikille itsestäänselvyys, mutta Lindalle se on. Tämä on yksi Lindan vahvuuksia. Lindalla on myös loputon kapasiteetti vaikeassakin neuvottelutilanteessa löytää energiaa esittää selkeitä lukuja ja faktoja, entistä enemmän teknisiä tietoja sekä ratkaisuja ja vie näin lopulta kaupan maaliin. Linda ymmärtää mitä tarvitaan jotta kaikki osapuolet pystyvät tekemään faktapohjaisia päätöksiä. Lindan palvelualttius ei tunne rajoja. Linda on erittäin taiteellisesti lahjakas ja tämä ilmenee muun muassa kun suunnittelemme myyntimateriaalejamme. On turvallista tietää 100% varmuudella että Linda hoitaa kaiken visualisen tyylillä ja tarkkuudella. On inspiroivaa ja hauskaa työskennellä Lindan kanssa. Hän on aina valmis jakamaan tietämystään ja kokemustaan. Yrittäjänä on pakko uskaltaa, satsata ja ennen kaikkea - toimia. Tämä on Lindalle itsestäänselvyys, siksi meillä ei ikinä ole tylsää päivää toimistolla! Meidän päivät täyttyvät haasteilla, ratkaisuilla ja nauramme todella paljon! Yhteinen tuttavamme oli oikeassa: olemme erittäin hyvä tiimi, sillä kunnioitamme ja arvostamme toisiamme ja aidosti välitämme toisistamme, asiakkaistamme sekä yhteisestä menestyksestämme. Siksi olen valinnut työskennellä Lindan kanssa.