Ota yhteyttä

Kiinteistönvälittäjä, Toimitusjohtaja, KTM, LKV, LVV
Linda Salonius-Pasternak
Kiinteistönvälittäjä, Toimitusjohtaja, KTM, LKV, LVV
Linda on Helsingistä kotoisin oleva kauppatieteiden maisteri. Linda on aikaisemmin toiminut kansainvälisten yritysten taloushallinnon vastuutehtävissä ja myöhemmin siirtynyt yrittäjäksi. Kiinteistöalan yrittäjänä Linda toimii edelleen ja vahvaa kokemusta on kertynyt niin arvokohteiden myynnistä, toimitilavälityksestä kun kiinteistökehitys- ja sisustusprojekteistakin. Linda palvelee asiakkaitaan innovatiivisella ja avoimella asenteellaan ja paneutuu joka toimeksiantoonsa perinpohjin löytäen siihen sopivimmat ratkaisut ja myyntimenetelmät. Lindan kanssa voi asioida sujuvasti suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Lindalla on vahva kansainvälinen verkosto ja hän huokuu positiivista energiaa.
Myyntineuvottelija, KTM
Helen Wrede
Myyntineuvottelija, KTM
Helenissä yhdistyy ekonomin tarkkuus, esteetikon silmä ja lämminhenkinen yhdessätekemisen ote. Helen on Helsingistä kotoisin oleva kauppatieteiden maisteri. Helen asuu tänään Espoossa ja on ehtinyt viettää 20 vuotta ulkomailla jossa hän on tehnyt kansainvälistä uraa pankki- ja kiinteistösektorilla. Helen on näin ollen muuttanut lukuisia kertoja sekä paikallisesti että maasta toiseen. Tämä kokemus on opettanut hänet identifioimaan asioita jotka ovat tärkeita perheen tai yksilön viihtyvyyden kannalta ja miten sopeutuminen uusiin olosuhteisiin sujuu parhaimmalla mahdollisella tavalla.
”Minulle on tärkeintä yhdessä asiakkaani kanssa löytää juuri hänelle toimivan ja viihtyisän kodin minne hänen on aina hyvä palata päivän päätteeksi. Jopa unelmaloman jälkeen kodin tulisi tuntua maailman parhaimmalta paikalta” kiteyttää Helen.

Kodin sijainnin, koon, pohjaratkaisun ja budjetin yhtälö on mentävä yhteen. Joskus oikean asunnon löytämiseen joutuu panostamaan odotettua enemmän, mutta juuri silloin Helenin määrätietoisuus, luovuus ja periksiantamattomuus tulee hyvään käyttöön.

Vuokranantajalle sopivan vuokralaisen löytäminen on tärkeää, se takaa jatkuvuuden ja huolettoman vuokrasuhteen. Avoin kommunikaatio koko välitysprosessin aikana takaa hyvän lopputuloksen.

Helen palvelee sujuvasti ruotsiksi, suomeksi, englanniksi sekä espanjaksi.

Varaa maksuton arviokäynti

*
*
kuusitoista plus neljätoista numeroissa =