KOKEMUKSIA VUOKRAVÄLITYKSESTÄ

”Vuokrasimme ulkomaille muuton takia asuntomme ja koska olimme kuulleet tuttavilta, että Lindalta ja Heleniltä saa hyvää palvelua niin päädyimme vuokrausprosessiin heidän kanssaan. Emme katuneet päätöstä kertaakaan ja palvelu oli kuin olikin vaivatonta, nopeaa ja meidän ehtoja täyttävä.

Vuokrausprosessi oli erittäin selkeä, saatiin infoa markkinatilanteesta, jonka perusteella he antoivat alustavan arvion asuntomme vuokratasosta. Olimme kuulleet, että Birdsillä on hyvät yritys/diplomaatti/yksityispuolen kontakteja mutta nopeus yllätti meidät erittäin positiivisesti kun jo parin viikon sisällä oli kiinnostunut vuokralainen, jonka kanssa päästiin yhteisymmärrykseen.

En voi painottaa tarpeeksi kuinka vaivaton ja helppo tämä prosessi oli meille, varsinkin kun kyseessä oli meidän ensimmäinen vuokraus. Esimerkkinä, että olimme jo muuttaneet ulkomaille kun sopimuksen allekirjoitus sekä muuttopäivä oli lähestymässä ja vaikka tällainen pelottaisi normaalitilanteessa niin sujui erittäin hyvin Birdsin kanssa! Sopimus allekirjoitettiin pankkitunnusten avulla etänä ja loppusiivouksen Birds hoiti heidän kontaktejaan hyödyntäen. Avainten sekä huoneiston luovutuksen hoiti Bird myös, eli emme joutuneet tätäkään varten lentämään Suomeen hoitamaan asiaa.

Voin lämpimästi suositella Lindan ja Helenin ihmisläheistä ja ammattitaitoista lähestymistapaa! Mikäli tarvitsemme tulevaisuudessa vuokraukseen apua niin tiedämme kyllä keneen kääntyä..”

Christoffer, Helsinki / Bryssel

"Birds LKV:n kanssa yhteistyö sujui iloisesti ja saumattomasti. Yksilöllistä sekä monipuolista palvelua, jossa asiakkaan tarpeet ja toiveet olivat koko ajan etusijalla. Ammattitaitoisesti ja selkeästi kommunikoiden hoidettu prosessi ylitti odotukset.

Tulevaisuuden yhteistyötä innolla odottaen."


ALFA - The Scandinavian Mobility Service Company